Forever Flowers

Specializujeme se na prodej trvanlivých květin, které voní láskou. Jedná se o kombinaci látkových, sušených, stabilizovaných nebo jinak konzervovaných květin. Jejich obrovskou výhodou je, že si uchovávají svou krásu navždy!

Naše květiny jsou vyrobeny z různých materiálů, což znamená, že jsou odolné vůči času a počasí. Některé z nich opravdu nikdy neuvadnou ani nevyblednou a mohou zdobit váš domov nebo událost s dostatečným předstihem.

Můžete si je vybrat pro svou svatbu, oslavu či výzdobu domácnosti, ale také jako náhradu živých květin na různé akce, narozeniny nebo jen tak pro radost.

Naše svatební květiny vyprávějí váš příběh. Vždy se snažím přeměnit vaše svatební sny ve skutečnost, aby odrážely vaši jedinečnou osobnost, styl a radost ze svatebního dne. Svatební květiny tvořím dle vašeho přání na míru přesně podle toho, jak si představujete svoji svatbu, kdo bude její součástí a v jakém bude stylu.

Může to být nejen svatební kytice pro nevěstu a korsáž pro ženicha, ale také květiny pro maminky, svědkyně, náramky pro družičky, kytičky pro svědky a další svatebčany, nebo třeba různé doplňky do vlasů.

Vedle osobních svatebních květin je v naší nabídce také kompletní výzdoba svatebního místa – kytice k dozdobení slavobrány, kytičky do váz nebo girlandy na slavnostní tabuli, kytice na obřadní stolek nebo na stůl novomanželů, výzdoba aut atd.

Vaše svatba pro nás není jen událostí, je to výjimečný okamžik, který si zaslouží, aby přesně podle toho také vypadal. Celé pojetí ani tak nezávisí na rozpočtu, ale je inspirováno vaším příběhem a touhou vytvořit nezapomenutelné prostředí a vzpomínky na váš osudový den.

Váš svatební den je jedním z nejvýznamnějších okamžiků vašeho života, a my chceme, aby byl každý detail dokonalý. Proto nabízíme službu dekorování svateb přímo na místě, která přinese do vašeho prostoru šmrnc a romantiku, kterou si zasloužíte.

Jednotlivé kroky a prvky výzdoby spolu konzultujeme, takže máte jasnou představu, jak bude který detail výzdoby navržen a jaký pak bude celkový dojem ze svatebního místa.

To, že dovolíte vzít na sebe stres z plánování a dekorování vaší svatby na někoho jiného, Vám pomůže soustředit se na to, co je pro vás skutečně důležité – vás a vašeho partnera, vaše šťastné začátky. Společně vytvoříme prostor, ve kterém se budete cítit naživo výjimečně a zároveň dodáme kouzlo všem vašim fotkám, ke kterým se budete v průběhu života často vracet.

Každá oslava si zaslouží být vyzdobena s láskou a péčí, originálně, prostě tak, aby všem zúčastněným připomněla, co se na ní slaví. Bez ohledu na to, zda slavíte narozeniny, křtiny, rozlučku se svobodou, nebo třeba babyshower, jsme tu, abychom vám s tím pomohli.

Naše široká škála květinových aranžmá, dekorací a originálních nápadů je připravena oživit každou událost. S námi se můžete spolehnout, že každý detail pomůže podtrhnout jedinečnost a důvod vaší oslavy.

Díky tomu, že přenecháte starost s výzdobou akce na někom jiném, můžete být klidní, že vám přinese velkou radost, vzpomínky a zůstane nezapomenutelná pro všechny hosty.

Naše půjčovna nabízí širokou škálu nejen svatebních dekorací, které dodají vaší události eleganci, romantiku a osobitý šarm, aniž byste museli investovat do trvalých dekorací. Od různých typů svatebních slavobrán, květinových aranžmá, bedýnek, stolků, židlí až po lucerny, svíčky a stojánky – máme vše, co potřebujete k tomu, aby byla vaše akce nezapomenutelná.

Díky naší půjčovně můžete mít svatební dekorace vašich snů bez zbytečných nákladů a starostí. Ať už si přejete klasickou elegantní svatbu, vintage atmosféru nebo moderní styl, máme pro vás dekorace, které dokonale doplní vaše vize.

Přijďte a prohlédněte si naši kolekci dekorací, kterou stále rozšiřujeme, nechte se inspirovat a společně vytvoříme to pravé a jedinečné prostředí.

Jsme tu, abychom vám přinesli ty nejhezčí květiny, které navíc neuvadnou, pro každou příležitost a každý okamžik života.

S láskou vybíráme ty nejhezčí květiny ze širokého spektra materiálů, odrůd a barev, abychom vám mohli nabídnout širokou škálu možností. Bez ohledu na to, zda sháníte dárek pro maminku, kamarádku, kolegyni, milovanou osobu, nebo prostě jen květinovou radost pro sebe, máme pro vás to pravé.

Díky našemu showroomu si můžete všechny druhy našich forever flowers prohlédnout, osahat, přivonět, a díky tomu objednat přesně na míru.

Objevíte krásu, kterou můžou květiny přinést do vašeho života. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli vyjádřit lásku, radost, úctu i vděk prostřednictvím květin.

Laserové gravírování je skvělý způsob, jak přidat osobní kouzlo do vaší svatby nebo jakéhokoliv dárku. Díky moderní technologii můžeme gravírovat různé materiály, včetně akrylu, dřeva, a dalších, a vytvořit tak originální prvky dekorace, které budou vyzařovat přidanou hodnotu.

Nabízíme širokou škálu možností gravírování, včetně personalizovaných svatebních značek, dekorativních prvků a dalších. Vaše jména, datum svatby, citáty, zápichy na dort, nebo symboly mohou být elegantně vyraženy do materiálů, které dodají vašim dekoracím jedinečný a osobní šmrnc.

Jsme schopní vyrobit téměř cokoliv, stačí nám dát vědět, co byste si přáli a společně se dohodneme, zda to podle vašich představ zvládneme.

I taková drobnost jako laserové výrobky můžou zásadně ovlivnit celou náladu svatby třeba jen díky jmenovkám, nebo vtipným nápisům ve fotokoutku či sweetbaru.

Momentálně připravujeme

Momentálně připravujeme

© Copyright – 2024. Top4side s.r.o. | Rights Reserved. Designed by Peter Huňady & Oliver Cuker.